May

Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarız.

May

Le défi des STEM c'est l'avenir Erasmus Ka 210 SCH projemiz için  okul ekibimiz İspanya - Barcelona'ya gitti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

May

"Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli" Erasmus+ KA229 Okullar arası stratejik ortaklıklar projemizin Trabzon hareketliliği gerçekleştirildi.

May

Okulumuzun ortağı olduğu "Friendship is a Treasure " Erasmus+KA229 okullar arası stratejik ortaklıklar projesinin son hareketliliği Amasya Fatih İlkokulunda gerçekleştirildi.

May

2020-1-TR01-KA229-093087_3 numaralı "YAŞAM YENİ BİLGİLERLE RENKLİ" Erasmus KA229 projemizin İstanbul hareketliliği okulumuzda 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

Mrt

Okulumuzun ortağı olduğu Friendship is a Treasure Erasmus KA229 projesinin Romanya / Bükreş hareketliliği 13/17 Mart 2023 tarihleri arasında başarı ile tamamlandı.

Ock

Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli Erasmus +  KA 229 Projemizin  Yerel Etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından uygulanmaya devam ediyor.

Ock

Friendship is a Treasure  Erasmus KA229 Projemizin Yerel Etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından uygulanmaya devam ediyor.

Kas

Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli Erasmus + Projemizin Romanya hareketliliği başarı ile tamamlandı.

Nis

Yaşam yeni Bilgilerle Renkli Erasmus Projesinin Kuzey Makedonya/Üsküp hareketliliği gerçekleştirildi.

Nis

Friendship is a Treasure Erasmus + KA 229  projesinin yerel aktivitesi hikaye yazma yarışması başlıyor.

Okulumuzun Erasmus Projeleri Tanıtım Toplantısı

Mrt

Okulumuzun ortağı olduğu Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli Erasmus Projesi kapsamında 4-B ve 1-G sınıfı öğrencileri verilen anahtar kelimelele masallar yazdılar.

Ağu

Nef İlkokulu, Sınıf Öğretmenimiz ASUMAN ÖZ önderliğinde 2 yeni erasmus projesine daha sahip oldu.