ERASMUS PROJESİ KUZEY MAKEDONYA /ÜSKÜP HAREKETLİLİĞİ

Yaşam yeni Bilgilerle Renkli Erasmus Projesinin Kuzey Makedonya/Üsküp hareketliliği gerçekleştirildi.

İstanbul Kağıthane Nef İlkokulu "YAŞAM YENİ BİLGİLERLE RENKLİ" Erasmus Ka 229 projesi ile Kuzey Makedonya'nın Üsküp şehrinde 20-26 Mart 2022 tarihleri arasında proje faaliyetini başarı ile tamamladı. Nef İlkokulunu  üç öğretmen ve dört öğrenci temsil etti. Sosyal ve duygusal öğrenme konulu projede kukla ile ilgili etkinliklere yer verilirken, yerel yönetim birimleri ziyaretleri, kültür turları düzenlendi. Dünyanın ilk ve tek çocuk elçiliğini de ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler farklı ülkelerden akranları ile tanışma, işbirlikçi çalışma yapma imkanı buldular. Türkiye'nin koordinatör ülke olarak yer aldığı projede İtalya, Litvanya,Romanya ve Kuzey Makedonya yer alıyor. projenin bir sonraki hareketliliği İtalya'da gerçekleştirilecek.

Yayın: 07.04.2022 - Güncelleme: 20.10.2022 21:20 - Görüntülenme: 1831