ERASMUS EKİBİMİZ İSPANYA BARCELONA'DA

Le défi des STEM c'est l'avenir Erasmus Ka 210 SCH projemiz için  okul ekibimiz İspanya - Barcelona'ya gitti.

Le défi des STEM c'est l'avenir Erasmus Ka 210 SCH projemizin İspanya Barcelona hareketliliği 15/19 Nisan 2024 tarihleri arasında başarı ile tamamlandı. Okulumuzu 3 öğretmenimiz ve 4 öğrencimiz temsil etti. İspanya /Barcelona Terrace semtinde 15 Nisan 2024 tarihinde başlayan hareketlilikte Fransa ve Almanya'dan proje ortakları da hazır bulundular. Hafta boyunca öğrenciler çeşitli stem etkinlikleri uyguladılar. Robotik çalışmaları, kız çocuklarını Stem eğitiminde teşvik etme, sınıf içi deneyler, e-tekstil etkinlikleri uygulandı. Sınıf ziyaretleri yapılarak farklı uygulamalar konusunda bilgiler alındı. Projenin kazanımlarından olan Stem Discovery Campaign 2024 etkinliği değerlendirildi. ESEP platformunda projemiz üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İspanya'nın tarihi ve kültürel mirası tanıtıldı. Kültür gezileri yapıldı. Sertifika töreni ardından program sona erdi.

Fotoğraflar için bağlantıyı ziyaret ediniz.

meb_iys_dosyalar/34/13/741273/fotograf_galerisi_2238796.html

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 22:59 - Görüntülenme: 151