May

Le défi des STEM c'est l'avenir Erasmus Ka 210 SCH projemiz için  okul ekibimiz İspanya - Barcelona'ya gitti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

May

"Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli" Erasmus+ KA229 Okullar arası stratejik ortaklıklar projemizin Trabzon hareketliliği gerçekleştirildi.

May

Okulumuzun ortağı olduğu "Friendship is a Treasure " Erasmus+KA229 okullar arası stratejik ortaklıklar projesinin son hareketliliği Amasya Fatih İlkokulunda gerçekleştirildi.

May

2020-1-TR01-KA229-093087_3 numaralı "YAŞAM YENİ BİLGİLERLE RENKLİ" Erasmus KA229 projemizin İstanbul hareketliliği okulumuzda 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

Mrt

Okulumuzun ortağı olduğu Friendship is a Treasure Erasmus KA229 projesinin Romanya / Bükreş hareketliliği 13/17 Mart 2023 tarihleri arasında başarı ile tamamlandı.

Ock

Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli Erasmus +  KA 229 Projemizin  Yerel Etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından uygulanmaya devam ediyor.

Ock

Friendship is a Treasure  Erasmus KA229 Projemizin Yerel Etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından uygulanmaya devam ediyor.

Kas

Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli Erasmus + Projemizin Romanya hareketliliği başarı ile tamamlandı.

Nis

Yaşam yeni Bilgilerle Renkli Erasmus Projesinin Kuzey Makedonya/Üsküp hareketliliği gerçekleştirildi.

Nis

Friendship is a Treasure Erasmus + KA 229  projesinin yerel aktivitesi hikaye yazma yarışması başlıyor.

Okulumuzun Erasmus Projeleri Tanıtım Toplantısı

Mrt

Okulumuzun ortağı olduğu Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli Erasmus Projesi kapsamında 4-B ve 1-G sınıfı öğrencileri verilen anahtar kelimelele masallar yazdılar.

Ağu

Nef İlkokulu, Sınıf Öğretmenimiz ASUMAN ÖZ önderliğinde 2 yeni erasmus projesine daha sahip oldu.

Mrt

Down sendromu tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır.